Bemutatkozunk

Megalit Mérnöki Iroda

Az 1991-ben alakult Megalit Mérnöki Iroda Kft. az építőipari műszaki munkákban nagy gyakorlatot szerzett építészekből, mérnökökből álló alkotócsoport.

Munkánk minőségének és megbízhatóságának biztosítéka, a minden szakágban a legmagasabb szakképzettséggel és jogosultsággal rendelkező, a munkáknak megfelelően szerveződő mérnöki gárda, a sokrétű tevékenység és referencia.

Munkatársaink, tevékenységi körüknek megfelelően, az építész és mérnök kamarák tagjai, feladatainkat magas műszaki színvonalú eredményre törekedve, korrekt üzleti magatartással, a vállalt, optimális határidők betartásával végezzük.

Alapvető tervezési irányultságunk az utóbbi évtizedben műszaki ellenőrzési, banki építési ellenőri, terv-ellenőri, kivitelezési és lebonyolítási tevékenységekkel bővült, az így szerzett sokrétű tapasztalatokkal erősítve a munkánk középpontjába állított komplex szemléletmódot.

A salzburgi Vorspann-Technik cég magyarországi képviselőjeként vasbeton szerkezetek csúszóbetétes utófeszítésének tervezési és kivitelezési munkáit is végezzük.

Felelősség-biztosításunk az évtizedek óta állandó alvállalkozóként velünk együttdolgozó munkatársainkra is kiterjed, a generál feladatokat maximálisan szem előtt tartva munkájukért sajátunkként felelünk.

Fontosnak tartjuk, hogy ismereteinket, tapasztalatainkat oktatóként, konzulensként átadjuk a mérnök hallgatóknak. Adler György tartószerkezeti tervező a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán rendszeres diplomamunka konzulens, Böszörményi Dezső építésztervező több évtizedes oktatói munkája alapján az egyetem Épületszerkezettani tanszékének címzetes egyetemi docense.
.